Een modern en no-nonsense administratiekantoor

Als freelancer en ondernemer zoek je naar een administratieve oplossing die eenvoudig, betaalbaar en allesomvattend is. Bij ons, Firma FaaS, hebben we het traditionele boekhouden voor onafhankelijke ondernemers gemoderniseerd.

Geen onbegrijpelijke grootboekschema’s en ook geen uurtje factuurtje. Je krijgt een administratiekantoor dat al je vragen in begrijpelijke taal beantwoordt en een web portal voor inzicht in je administratie, alles voor een vast maandelijks bedrag.

Boekhouden met Jortt: de beste keuze voor de moderne ondernemer

Bij Firma FaaS werken we met het geavanceerde boekhoudprogramma Jortt. Jortt is de ideale boekhoudtool voor de moderne ondernemer, omdat het intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Met zijn gebruiksvriendelijke interface kunnen ondernemers snel en efficiënt inzicht in hun financiën krijgen, zonder gedoe met ingewikkelde functies.

Voordelen van Jortt voor ondernemers:

  • Gebruiksvriendelijke interface: Snel en efficiënt inzicht in financiën.
  • Uitgebreide functionaliteiten: Speciaal afgestemd op de behoeften van ondernemers.
  • Eenvoudige facturatie en urenregistratie: Geen gedoe met administratie.
  • Gestroomlijnde communicatie met de Belastingdienst: Zorgeloos voldoen aan wettelijke vereisten.

Met Jortt kan Firma FaaS jouw administratie op orde houden, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: ondernemen. Wil je meer weten over hoe Jortt jouw boekhouding kan verbeteren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.